Punctual Delivery Time

99% Delivered On Time

High Technology Factory

& Environment Friednly

High Standard Labors

99% QC Passed

Contact Info

conferinta.cnces@gmail.com

3-4 Noiembrie, 2017

Biblioteca Națională a României

Bulevardul Unirii 22, București 030833

Conferința va începe în

Despre CNCES

Educația STEM - inovare și comunități de învățare. Modele de integrare

Scopul acestei conferințe este acela de a reuni experți din domeniul educațional de la nivel internațional și local, reprezentanți ai școlilor și universităților, ai institutelor de cercetare, factori de decizie la nivel de politici educaționale, industrie, ONG-uri, companii care vor prezenta, discuta și experimenta abordări inovative ale STEM, precum și tendințele de dezvoltare și provocările cu care se confruntă diverși actori interesați de dezvoltarea Comunității Educație pentru Științe.

Conferința va cuprinde intervențiile unor vorbitori-cheie, mese rotunde, un panel de experți, precum și mai mult de 20 de ateliere practice, o expoziție mobilă despre cutremure și standuri educaționale.

Start înscrieri

Înscrierile la conferință se vor face începând cu 1 octombrie, pe baza completării formularului on-line.

Zilele CNCES

Conferința se va desfășura în perioada 3-4 noiembrie, fiind precedată de o serie de evenimente în data de 2 noiembrie pe platforma Măgurele.

Stați conectați!

Conferința se adresează cadrelor didactice care predau discipline STEM și studenților care se formează pentru această profesie, universitarilor preocupaţi de cariera didactică, reprezentanților institutelor de cercetare interesați de activități de comunicare a ştiinţei, ai diferitelor organizații ce desfășoară activități de educație non-formală, precum și decidenților în domeniul politicilor educaționale.

Vorbitorii noștri

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the.

Keynote speakers v1

Marian Belko

European Institute of Innovation and Technology

Dragoş Iliescu

Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București

Luiza Roşu

I-STEM al University of Illinois at Urbana-Champaign, USA

Eli Eisenberg

ORT Israel

Mihai Dimian

Unversitatea Ştefan cel Mare Suceava, Universitatea Howard, Washington DC

Keynote speakers v2

Luiza Roşu

I-STEM al University of Illinois at Urbana-Champaign, USA

Pedagogie, Cercetare și Diversitate în disciplinele STEM

Luisa-Maria Roșu conduce centrul de evaluare al inițiativei educaționale I-STEM din cadrul Universității Illinois din Urbana-Champaign. În ultimii 10 ani, dr. Roșu a servit ca evaluator și cercetător în peste 50 de programe educaționale STEM. Interesele de cercetare includ studiul calității predării și design-ului instrucțional în programele STEM, în particular înțelegerea valorilor implicite și explicite din criteriile utilizate în evaluarea practicilor educaționale de calitate din disciplinele STEM. În anul 2014, dr. Roșu a primit premiul
CORE Early Career Fulbright U.S. Scholar, iar în 2016, premiul YWCA Leadership pentru educația STEM. Dr. Roșu deține un doctorat în educația continuă a cadrelor didactice acordat de Universitatea din Illinois, Urbana-Champaign, în 2010. De asemenea, deține o diplomă de master în matematică aplicată de la University of Southern California (2000) și o diplomă de licență M.S. în Analiză reală și complexă de la Universitatea din București, România (1996).

Dragoş Iliescu

Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București

Implicare în viața cetății prin educație științifică și gândire critică

Dragoș Iliescu este profesor universitar în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București, unde conduce și școala doctorală. Pe lângă cariera sa academică a fost activ în consultanță de-a lungul ultimilor 20 de ani, fiind implicat sau conducând un număr de proiecte importante legate de testarea și evaluarea psihologică și educațională, în contexte comerciale sau guvernamentale, în Europa de Est, Asia, Africa și America de Sud. 

Interesele sale de cercetare se grupează în jurul a două mari domenii: psihologia aplicată în context ocupațional și în probleme de capital uman și testarea și evaluarea psihologică și educațională (cu o componentă interculturală puternică). Dragoș Iliescu a servit în diverse capacități oficiale pentru un număr de asociații profesionale naționale și internaționale; este actualul Președinte (2016-2018) al International Test Commission (ITC). Este Editor Asociat al European Journal of Psychological Assessment și este autor a peste 100 de articole științifice, capitole de carte și cărți, printre altele fiind coordonatorul, împreună cu alți prestigioși colegi, a volum premiat internațional ”International Handbook of Testing and Assessment”, publicat în 2016 la Oxford University Press.

Eli Eisenberg

former Senior Deputy Director General for Research & Development, ORT Israel

De la STEM la iSTEAM – Absolventul generației viitoare

Dr. Eli Eisenberg este un pedagog de renume mondial, precum și un expert internațional în domeniul învățământului profesional și tehnic. Dr. Eisenberg este frecvent solicitat în calitate de consultant în domeniile sale de expertiză de guverne și organizații internaționale, precum și în calitate de vorbitor în cadrul unor forumuri de dezbatere la cel mai înalt nivel pe problematica învățământului profesional și tehnic. Dr. Eli Eisenberg deține titlul de doctor în științe, masterat și licență la Universitatea Technion, Institutul de Tehnologie din Israel, Haifa. Dr Eisenberg este, între altele, membru fondator al unui centru tehnologic în Anglia, membru al personalului de cercetare și didactic al Universității Technion și initiator și dezvoltator al unei rețele globale de educație tehnologică pentru formarea cadrelor didactice în Africa de Sud. În cadrul inițiativelor menționate anterior, Dr. Eisenberg și-a adus contribuția la dezvoltarea și implementarea de cercetări și evaluarea curriculei; la programe de formare a profesorilor; la dezvoltarea de materiale didactice și de învățare; și a sprijinit implementarea educației tehnologice la diferite niveluri de școlaritate, în colegii și industrii. Dr. Eisenberg a publicat numeroase lucrări științifice, rapoarte de cercetare și cărți în domeniile educației tehnologice și tehnologiei informației și comunicațiilor în educație și formare.

Mihai Dimian

prorector Unversitatea Ştefan cel Mare Suceava, Universitatea Howard, Washington DC

Educația STEM pentru o industrie fără frontiere

Dr. Mihai Dimian este în prezent profesor și prorector la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, România, în urma unei experiențe de zece ani în calitate de titular asociat / profesor asistent la Universitatea Howard din Washington DC, SUA. A primit doctoratul în inginerie electrică de la Universitatea din Maryland, College Park, SUA, și o bursă post-doctorală de la Institutul Max Planck din Germania. Interesele sale de cercetare se află la interfața dintre matematică, fizică și inginerie și includ subiecte de la electromagnetică aplicată, optoelectronică, nanoelectronică și comunicații. Activitățile sale de cercetare și dezvoltare au fost finanțate prin 30 de granturi acordate în diferite competiții naționale și internaționale (Programul-cadru al UE 7, Fundațiile științifice naționale ale SUA, Armata SUA, Programul Național de Cercetare și Dezvoltare RO etc.), fiind director / responsabil pentru 14 dintre acestea. Este beneficiar al Premiului Academiei Române și al diferitelor premii de cercetare și de predare din partea universităților americane și românești.

Comitet de organizare

Bogdan Popovici

Institutul de Fizică şi Inginerie Nucleară, Horia Hulubei

Cosmina Mironov

Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din Bucureşti

Anca Popovici

Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din Bucureşti

Dragoș Tătaru

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului

Vasile Bercu

Facultatea de Fizică, Universitatea din Bucureşti

Roxana Zus

Facultatea de Fizică, Universitatea din Bucureşti
3 Noiembrie 10, 2017

Ziua 1, CNCES 2017

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.

Program

09:30 – 11:00Deschidere eveniment
11:00  –  11:30Pauză de cafea
11:30  – 13:30Prezentări invitate
13:30 – 14:30Pauză de masă
14:30 – 16:00Ateliere I
16:00 – 16:30Pauză de cafea
16:30 – 18:00Mese rotunde
18:00 – 19:00Sesiune de postere şi expoziţii
4 Noiembrie, 2017

Ziua a 2a, CNCES 2017

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.

Program

09:30 – 11:00Ateliere II
11:00  –  11:30Pauză de cafea
11:30  – 13:30Dezbatere în panel
13:30 – 14:30Pauză de masă
14:30 – 16:00Ateliere III
16:00 – 16:30Pauză de cafea
16:30 – 18:00Ateliere IV
18:00 – 18:30Sesiunea de închidere
2 Noiembrie, 2017

Evenimente pre-conferință

Evenimentele pre-conferință se desfășoară pe platforma Măgurele.

Program

09:30 – 11:00Deschidere zi
11:00  –  11:30Pauză de cafea
11:30  – 13:00Prezentări invitate
13:00 – 14:00Pauză de masă
14:00 – 15:30Ateliere
15:30 – 16:00Pauză de cafea
16:00 – 17:30Ateliere

Testimonial

  • Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Lorem ips um dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

    Jennifer Gordon
    CEO Of PhotoUS
  • Curabitur blandit tempus porttitor. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas faucibus mollis interdum. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligul.

    James Smith
    Online Marketer

Get update from us

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam.

Please install and activate the "Newsletter" plugin to show the form.
Buy Tickets
Be hurry! Last years tickets was sold out in just one week.

Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Sed posuere consectetur est at lobortis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

All 4 Days

Best Value!
$250
  • Coffee Break
  • Books & Documentation
  • Tips From Speaker
Buy Ticket

One Day Pass

Pick What You Like
$99
  • Coffee Break
  • Books & Documentation
  • Tips From Speaker
Buy Ticket

Loc de desfăşurare

Biblioteca Națională a României

Bulevardul Unirii 22, București 030833